KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Türkören Hasan Erdoğan Ortaokulu

Mrt

Tamamlanan proje çalışmalarımızın ardından okul müdür ve öğretmenleri öğrencilerimizle bir araya gelerek öğrencilerini tebrik ettiler.

Mrt

Öğrencilerimiz Abdurrahim Karakoç'un "Mihriban" adlı şarkısını seslendirerek şubat ayı çalışmalarını tamamlamışlardır.

Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

İngilizce Öğretmenimizin kurucusu olduğu "DERS VEREN ŞARKI TÜRKÜLERİMİZ" adlı eTwinning projemiz için okul müdürümüz, tüm öğretmenlerimiz ve proje öğrencilerimizle keyifli bir zaman geçirerek projemiz hakkında konuştuk.

Ekm

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Mahide Tarcan'ın kuruculuğunu yaptığı "Ders Veren Şarkı Türkülerimiz" adlı yeni eTwinning Projemiz start aldı.

Ağu

Okulumuz İngilizce Öğretmeninin kuruculuğunu üstlendiği ilk eTwinning projemiz "SESİMDEN KAHRAMANMARAŞ KİTAPLARI" kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

İngilizce Öğretmenimiz Mahide Tarcan'ın kuruculuğunu üstlendiği projemiz 2 adet sesli kitabını hazırlayıp dağıtıma hazır.

May

Devam eden eTwinning projemiz kapsamında okulumuz öğretmenleri Nisan ayı çalışmaları için öğrencilerimizle bir araya geldi.

Nis

Tamamlanan mart ayı sesletiminin ardından okulumuz öğretmenleri, proje öğrencilerini tebrik etti.

Okul öğretmenleri proje öğrencileri ile bir araya gelerek oluşturulan ses kayıtlarını dinleyip öğrencileri tebrik ettiler. Öğrenciler adına keyifli geçen bu zaman birlikte fotoğraf çekimi ile noktalandı.

Nis

eTwinning projemiz kapsamında okulumuz Türkçe öğretmeni Salih Aydoğan öğrencilerimize vurgu ve tonlama konusunda bilgilendirme dersi yaptı.

Nis

İngilizce Öğretmenimizin kurucusu olduğu "Sesimden Kahramanmaraş Kitapları" adlı eTwinning projemiz için okul müdürümüz, tüm öğretmenlerimiz ve proje öğrencilerimizle keyifli bir zaman geçirerek projemiz hakkında konuştuk.

Projemizin diğer branş öğretmenlerinin de dikkatini çekip öğrencilere sorular sorması, öğrencilerimizi daha da heyecanladırdı.

Şbt

Sesimden Kahramanmaraş Kitapları projesi öğrencilerimiz Web 2.0 araçlarından Pixton ile tanıştı.

eTwinning projesi öğrenci tanıtımı kapsamında, öğrencilerrimiz kendi karikatürlerini oluşturup kendilerini tanıttılar.